Vocals4all

Overdag zingen is één van de bouwstenen van Vocals4all. Zingen in een koor geeft energie, ontspanning en versterkt de geest. Vocals4all is er voor de mensen die overdag tijd hebben, van eigentijdse muziek houden en altijd al wilden zingen. Heb je wat meer vrije tijd en zin om elke week overdag ontspannen samen te zingen? Kom dan overdag zingen bij Vocals4all. We repeteren overdag op diverse locaties. Een leuke bijkomstigheid is dat je als lid van Vocals4all gratis mag meezingen op de andere locaties. 

Wil je graag overdag zingen in een koor waar gezelligheid en plezier de sleutelwoorden zijn? 

Onder leiding van dirigent Erik Fortier repeteert Vocals4all Beuningen wekelijks op Maandagmiddag van 14:00 – 16:00 uur in een mooie grote houten zaal van De Lèghe Polder. Een overdagkoor is voor mensen die overdag meer vrije tijd hebben of gaan krijgen, iedereen is welkom! Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Het repertoire bestaat uit eigentijdse mooie muziek. Deelname bij Vocals4all is op basis van €25,00 per maand. Nieuwsgierig welk repertoire we zingen? Klik dan hieronder op een locatie en meld je aan voor een gratis proefles!

Dirigent

Ik ben Erik Fortier, dirigent, arrangeur & toetsenist.

Met humor en energie creëer ik graag een ongedwongen sfeer. En met inmiddels 16 jaar ervaring als dirigent, word ik nog steeds blij als koorzangers hierdoor boven zichzelf uitstijgen. Want zingen verbindt, geeft energie en maakt je blij. Neem een kijkje op mijn website: www.zing4all.nl