20-JARIG JUBILEUM VOCAL GROUP GENOOT

genoot-foto-2Vocalgroup Genoot uit Beuningen bestaat 20 jaar. En dat willen ze weten ook. Als echte vriendengroep gaan de 24 enthousiaste zangers onder leiding van de jonge dirigent Erik Fortier hun jubileum luister bijzetten rond het thema ‘Liefde is …’. Dat gaat gebeuren met twee optredens op zaterdag 12 november om 19.30u en op zondag 13 november om 14.30u in De Lèghe Polder te Beuningen. Toegangsprijs is € 5,-

Gevarieerd programma
Met een mix van Engelstalige popsongs, Nederlandse liedjes en liedjes uit cabaret wordt de liefde in al haar facetten bezongen. De bezoekers worden getrakteerd op een afwisselend programma vol warmte, nostalgie en humor. Alles komt voorbij, van vlinders in de buik tot diepe vriendschappen, van het verlangen naar een betere wereld tot de heimwee naar vroe-ger tijden, en van de schoonheid van een naam tot de aantrekkingskracht van het onbeken-de en de geborgenheid van een jarenlange relatie.

Steun aan het goede doel
Bij ‘Liefde is …’ hoort natuurlijk ook een warm hart voor een goed doel. Een deel van uw en-treekaartje gaat naar Energy4All, een organisatie die geld inzamelt voor het onderzoek naar een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

We zien u graag op ons jubileum!

genoot-logoMeer informatie over kaartverkoop vindt u op het informatiebord in de Lèghe Polder, op Facebook Vocal Group Genoot en op de website.