ConfidanceLogoHeerlijk dansen op de allernieuwste beats. Killermoves en dansen net als in een videoclip. Het is leuk om te doen en goed voor je conditie. We volgen de hiphoptrends en moves en bewegen met veel plezier. Iedereen is bij Confidans welkom en mag zichzelf zijn, we willen geen onderlinge strijd tussen de dansers. Wacht dus niet langer…

Mede dankzij tv programma’s zoals: So you think you can dance, The Ultimate Dance Battle, Everybody dance now, Dancing queen, Strictly come dancing, Move like Michael Jackson, Dance Academy, wordt dans steeds populairder.

Met name Urban dance, Hiphop en Streetdance zijn hierdoor uitgegroeid tot een ongekend grote sport.

Danslessen zijn levenslessen. Door middel van danstraining, leren we omgaan met zaken zoals respect hebben voor elkaar, het omgaan met leiderschap, het stellen van doelen, tonen van doorzettingsvermogen en trots zijn op je prestatie. In een veilige omgeving met een positieve versterking van de danslerares, bieden wij lessen aan in een leuke vriendelijke sfeer. Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het een geweldige manier om jezelf uit te leven.

Wil je direct leren Hiphop dansen dan is Confidans de plek voor jou. Streetdance, Urban dance, Hip Hop is op dit moment een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De danslerares leert je stapsgewijs de choreografie.

In De Lèghe Polder worden de Urbandance cursussen voor diverse leeftijden gegeven:

6-8 jaar, 9-11 jaar, 12-14 jaar, 13-15 jaar en 21+ jaar.
Deze cursussen zijn NIET gratis!

Neem contact op met CONFIDANS voor prijzen en mogelijkheden. U kunt daar ook een proefles aanvragen.