ConfidanceLogoPeuterdans is dansles voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Samen met je vader of moeder dansen op leuke liedjes. Dansen is een activiteit waardoor je in contact komt met anderen en met je omgeving. Spelend bewegen, waarbij de spelbeleving het dansgevoel stimuleert tot een eigen vorm. Je leert wat het is om zowel alleen als samen te spelen en te dansen met anderen.

Kids vinden het vaak heel leuk op hun papa of mama na te doen. Tijdens de les zullen we dan de ouders ook in de les betrekken bij de dans. Beweging is belangrijk voor de opbouw en van de spieren, de ontwikkeling en de motoriek. En het maakt je fitter. De muziek die gebruikt word zorgt voor een goed humeur, vermindert agressie en werkt ontspannend. De kinderen worden actief bij het dansspel betrokken en ze leren om met hun lichaam van alles uit te beelden. Hun fantasie speelt hierbij ook een grote rol. En het allerbelangrijkste is het plezier hebben in dans.

Peuterdans bestaat uit een vaste en gestructureerde manier van lesgeven. We werken volgens een bepaalde opbouw en afbouw. Er is evenwicht tussen actie en rust en dit zorgt voor een goede sfeer.

Bij Confidans Peuterdans Beuningen wordt de peuters de beginselen van de dans bijgebracht. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt de peuter zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie.

Deze cursus is NIET gratis!

Neem contact op met CONFIDANS voor prijzen en mogelijkheden. U kunt daar ook een proefles aanvragen. Kijk in de agenda voor de data.