FittafeltennisTafeltennis is bij uitstek ook een sport voor ouderen en een leuke manier om sociale contacten op te doen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Je bepaalt zelf hoe actief je achter de tafel staat. Je kunt als een jonge god naar voren en achteren springen, vanuit stand rustig een balletje overslaan en alles wat daar tussen in zit.

Tafeltennis is bovendien een heel toegankelijke sport. Je hebt er geen spierballen of ijzersterke conditie voor nodig. Qua materiaal is alleen een batje noodzakelijk. En mocht je in het begin nog geen eigen batje hebben, dan kun je die bij TCB gewoon (gratis) lenen. Speciale sportkleding is niet echt noodzakelijk, maar trek wel makkelijk zittende kleding aan. Omdat er op een sportvloer wordt gespeeld, wel graag geschikte schoenen hiervoor aantrekken.

Naast het sportieve aspect is er ook nog het sociale aspect van tafeltennis. Je staat niet zo ver weg van elkaar zoals bij tennis, dus tussen de punten door is er altijd de gelegenheid om even een grapje te maken of te praten.

Fit-Tafeltennis vindt plaats op de woensdag van 10:30 – 12:00 uur én van 13.30 – 15.00 uur in de Lèghe Polder. U bent van harte welkom om eens een balletje te komen slaan. Voor de morgen zoeken we nog nieuwe leden.

Voor verdere informatie kunt u contact met TCB opnemen. Dit kan telefonisch met Hans Crans (024– 677 31 45).