UNIVERSITEIT VAN BEUNINGEN

Universiteit-van-BeuningenIedereen is welkom bij de laagdrempelige hoorcolleges van de Universiteit van Beuningen. Sprekers geven college over uiteenlopende onderwerpen. Een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en je te verdiepen in verrassende thema’s.

Alle hoorcolleges starten om 20:00 uur en duren anderhalf uur. De colleges zijn in de Bibliotheek Beuningen / De Lèghe Polder. Voor leden van de bibliotheek en studenten zijn de kosten € 2.50, voor niet-leden € 4.00. Wilt u alle 8 hoorcolleges bezoeken, dan is er een passe-partout voor leden van € 17.50 en niet-leden € 28.00.

Aanmelden via de Bibliotheek in Beuningen.

 

De colleges van de Universiteit van Beuningen vinden plaats in de tweede helft van het jaar. En ze zijn nog niet bekend.

Andere bibliotheken hebben ook eigen universiteiten. Hieronder staan een aantal colleges die elders worden gegeven in de eerste helft van 2017. Als Beuningenaar bent u daar natuurlijk ook welkom.

 

Colleges op andere locaties in 2017

 

 

6 APR – De architect van het Dominicanenklooster – Bibliotheek Huissen

12 APR – Juwelen van Oranje – Bibliotheek Zwanenveld Nijmegen

13 APR – Geschiedenis van de geneeskunde – Bibliotheek Malden

13 APR – Het sprookje van de Waal – Bibliotheek Muntweg Nijmegen

11 MEI – Welke mindset heb jij? – Bibliotheek Malden

18 MEI – Lezing: Wie was Galileo Galileï? – Bibliotheek Overasselt

28 MEI – Lezing: Vogelkijken met Hans Dorrestijn – Bibliotheek Mariënburg Nijmegen

8 JUN – Einstein zijn leven, zijn werk – Bibliotheek Malden

Het zijn maar titels van de colleges. Waar ze precies over gaan kunt u terugvinden bij de afzonderlijke bibliotheken, of in de programmagids van de Bibliotheek Gelderland-Zuid.