Het foto album van De Lèghe Polder:

OV-Infodag

Informatiebijeenkomst voor senioren over reizen met het openbaar vervoer en de OV-chipkaart, in opdracht van de Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland. Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig of moet men een kaartje kopen bij de kaartautomaat. We merken dat het voor senioren soms lastig is om hier mee om te gaan omdat ze niet weten hoe de OV-chipkaart of de kaartautomaat werkt. Om antwoorden op hun vragen te geven, organiseert de gemeente Beuningen i.s.m. de Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland een informatiebijeenkomst in de Lèghe Polder in Beuningen. OV-ambassadeurs informeren tijdens deze bijeenkomst senioren over reizen met de bus of trein met de OV-chipkaart.

Huldiging Bob Walker

Zeven jaar geleden zette Bob Walker in Beuningen een school voor Japanse Krijgskunsten op, Shin Sei Ryu. In deze school brengt hij verschillende takken van sport samen. Walker wordt beloond met een zesde DAN graad Jukado. Wethouder Pim van Teffelen reikte de graduatie uit in De Lèghe Polder.

NieuweBeheerder

Ard neemt afscheid als beheerder van De Lèghe Polder. Hij heeft een andere baan gevonden. Mark neemt zijn taken over als nieuwe beheerder.

VvSB-Handwerken

Handwerken bij de Vereniging van Senioren Beuningen. Altijd een gezellige bezigheid.

VvSB-Populisme

De Vereniging van Senioren Beuningen gaf een lezing over Populisme,

Veteranendag 2017

Veteranendag 2017 op17 juni. Na eerste het menument bezocht te hebben liepen de gasten naar De Lèghe Polder voor muziek en een hapje.

Shin Sei Ryu vechtsportschool Examens

Shin Sei Ryu vechtsportschool Examens van de leerlingen die elke week trainen in De Lèghe Polder.