Kunst en Volharding speelt Peter en de Wolf – 11 mei

Kunst en Volharding speelt Peter en de Wolf. Dit muziekstuk van de Russische componist Prokofjev zou ieder kind gehoord moeten hebben: een meeslepend sprookje met fantastische muziek. De musici uit het orkest van Kunst en Volharding onder leiding van dirigent Sjef de Kort, brengen samen met verteller Paul Groos dit bijzondere verhaal. En met verteller Paul is een middag van ademloos luisteren gegarandeerd! Dansers van Marcella Moves beelden het verhaal uit met hun dans en zorgen zo dat dit spannende avontuur écht tot leven komt. In deze muzikale vertelling voor de hele familie hoor en zíe je Peter, de wolf en alle andere hoofdpersonages herkenbaar voorbijkomen, elk personage heeft zijn eigen melodie, instrument en danser. Een interactieve, muzikale vertelvoorstelling voor kinderen, die ook vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s en oma’s vanaf de eerste minuut weet te boeien. Op 11 mei 2019 worden er twee voorstellingen gegeven in De Lèghe Polder, om 13.30 en 15.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Beuningen en Slijterij de Toog. Meer informatie is te vinden op: www.kenvbeuningen.nl/peter-en-de-wolf.
Foto: NVT