18 januari – Op de koffie bij burgemeester Daphne Bergman

Vrijdag 18 januari tussen 10.00 en 12.00 uur in De Lèghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen

Vanaf 11 januari is Daphne Bergman de nieuwe burgemeester van de gemeente Beuningen. Ze maakt graag kennis met u en de gemeente Beuningen. Daarom kan u op 18 en 25 januari op de koffie bij de burgemeester.

U kunt een praatje maken met de burgemeester. Ook kunt u met de burgemeester van gedachten wisselen over bijzondere plekken in de gemeente, wat er speelt in uw omgeving en waarom u graag in de gemeente Beuningen woont.
Komt u ook?
U bent van harte welkom voor een kop koffie op de volgende momenten:

Vrijdag 18 januari tussen 10.00 en 12.00 uur in De Lèghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen
Vrijdag 18 januari tussen 15.00 en 17.00 uur in De Paulus, Molenstraat 2 in Winssen
Vrijdag 25 januari tussen 10.00 en 12.00 uur in de foyer van MFA ’t Hart, Den Elt 17 in Ewijk
Vrijdag 25 januari tussen 15.00 en 17.00 uur in ’t Centrum, Pastoor van der Marckstraat 7 in Weurt

Burgemeester Daphne Bergman: ‘Afgelopen jaar mocht ik als waarnemend burgemeester al kennis maken met velen van u en de mooie plekken in de gemeente Beuningen. Maar ik leer inwoners graag nóg beter kennen. Daarom nodig ik u van harte uit om met mij een kop koffie of thee te drinken. Zie ik u daar?’