Toneelstuk

Toneelvereniging Jan Rap & z’n Maat brengt het hilarische stuk “Daar zit een luchtje aan” op de planken.

“Daar zit een luchtje aan” is een doldwaze komedie in twee bedrijven, geschreven door Anthony Marriot en Bob Grant. De regie in Beuningen is in handen van Piet Peters.

Het stuk gaat over een hotel. Dit hotel heeft ooit betere dagen gekend en dit is ook van toepassing op het personeel. Desondanks komen er nog steeds gasten die gewenst en ongewenst met elkaar in contact komen. Wie hoort nu bij wie en wie willen elkaar eigenlijk niet tegenkomen en waar slaat dat luchtje op. Dit alles leidt tot komische en hilarische misverstanden. Zoals u gewend bent van Jan Rap & z’n Maat wordt het weer een doldwaze avond.

De voorstellingen zijn op 3, 4, 10 en 11 maart in De Lèghe Polder in Beuningen, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 8 euro en zijn te koop bij de Primera Beuningen of aan de kassa. Op zondagmiddag 4 maart om 14.00 uur is er een 50-plus voorstelling. Kaarten (4 euro) voor deze middagvoorstelling zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de zaal.

JanRap