De Lèghe Polder  is een plaats voor sociale contacten tussen burgers van de gemeente Beuningen. Een ruimte waar manifestaties op kunst-, muziek-, sport-, en cultuurgebied plaatsvinden.

In diverse zalen van verschillende grote kunnen verenigingen en clubs zich presenteren en bijeenkomsten houden. Denk daarbij aan een sportzaal, een ballet-zaal, een muzieklokaal, vergaderzalen en natuurlijk een luxe bar.

De Lèghe Polder ligt midden in het centrum met voldoende parkeerterrein voor auto of fiets:

Schoolstraat 16
6641 DC Beuningen

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 08.30 uur tot circa 24.00 uur. Op zaterdag zijn we open van 10.00 tot 13.00 uur als de bibliotheek ook open is.

In het gebouw van De Lèghe Polder is ook de bibliotheek van Beuningen gevestigd. Bereikbaar vanuit het dorpshuis én met een eigen ingang.
Tussen de bibliotheek en het dorpshuis is een uitgebreide leeszaal met veel actuele tijdschriften en dagbladen.

Kom eens een keer langs en kijk of ons cultureel centrum iets voor u is, als bezoeker of als vereniging. Ook gewoon om een drankje te nuttigen en te praten of contacten te leggen. Kies Activiteiten in het menu om te zien wat er zoal te doen is.

De gemeente Beuningen heeft in alle kernen een dorpshuis. De Lèghe Polder is die van Beuningen, ‘t Hart is het cultureel centrum van Ewijk, De Kloosterhof voor Weurt en De Paulus vindt u in Winssen.