S.C.C. De Lèghe Polder gesloten tot 01 juni 2020.

Om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, sluit het Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder van maandag 16 maart tot maandag 01 juni 2020.

Hiertoe hebben wij besloten op basis van het besluit van de regering, bekend gemaakt op de op zondagavond gehouden persconferentie,  om vanaf zondag 15 maart 2020, 18.00 uur, onder andere alle horeca-inrichtingen en sportkantines te sluiten. Mede aanleiding tot dit besluit is de oproep aan éénieder zich zoveel mogelijk te onthouden van sociale contacten.

Het Sociaal Cultureel Centrum “De Lèghe Polder” is in de gemeenschap Beuningen breed vertegenwoordigd, dat geeft een verantwoordelijkheid naar die gemeenschap. Wij zijn dan ook van mening dat wij door het sluiten van het dorpshuis voor het houden van vergaderingen, repetities en alle overige bijeenkomsten het advies volgen van de overheid  om zo min mogelijk sociale contacten te faciliteren voor de komende weken.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bestuur en Beheer Sociaal Cultureel Centrum “De Lèghe Polder”

 

 

Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder

is dé plek voor sociale contacten tussen burgers van de gemeente Beuningen.
Een goed bereikbare en gezellige locatie waar activiteiten op kunst-, muziek-, sport-, en cultuurgebied p
laatsvinden.

De Lèghe Polder ligt midden in het centrum, waar voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen is. In het centrum is een blauwe zone, waar een parkeerschijf verplicht is. (2 uur gratis parkeren.)

De Lèghe Polder bezit zalen in diverse formaten, waar  verenigingen, organisaties en clubs zich presenteren en bijeenkomsten houden. Denk hierbij aan een sportzaal, een balletzaal en een muzieklokaal en diverse vergaderzalen.

De foyer is de centrale ruimte van waaruit u alle ruimten kunt vinden om van daaruit de gekozen activiteiten te gaan ondernemen.

Hier is ook de bar gesitueerd waar gasten kunnen genieten van een lekker kopje koffie en contact kunnen leggen met andere gasten/bezoekers.


Kom gerust binnen en ontdek wat de De Lèghe Polder voor u kan betekenen, als bezoeker, organisatie of als vereniging.
We hopen u op korte termijn te ontmoeten!